Bangga dadi mitra bersertifikat Leadinfo!

Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Analisis Data Gedhe lan Ilmu Data

Artificial Intelligence and Machine Learning

Solusi AR lan VR

LIHAT KABEH LAYANAN 

Layanan Pangembangan Aplikasi Ponsel

Pangembangan aplikasi seluler minangka proses kanggo mbangun aplikasi seluler sing mlaku ing piranti seluler. Aplikasi kasebut bisa uga wis diinstal sadurunge utawa didownload lan diinstal dening pangguna mengko. Dheweke nggunakake kapabilitas jaringan piranti kanggo nggarap sumber daya komputerisasi saka adoh. Mula, proses pangembangan aplikasi seluler mbutuhake nggawe piranti lunak sing bisa diinstal ing piranti kasebut, lan ngaktifake layanan backend kanggo akses data liwat API, lan nyoba aplikasi kasebut ing piranti target. Kanggo nggawe aplikasi seluler sing bisa diukur, sampeyan uga kudu nimbang ukuran layar, syarat hardware, lan akeh aspek liyane ing proses pangembangan app.

    Pangembangan Aplikasi Seluler

    Kaloro platform aplikasi seluler sing paling penting yaiku iOS saka Apple Inc. lan Android saka Google. iOS minangka sistem operasi seluler Apple sing dibangun khusus kanggo iPhone. Nanging, Android mbukak piranti seluler sing diproduksi dening macem-macem OEM, kalebu Google. Sanajan ana akeh kamiripan ing antarane, nanging kit pangembangan piranti lunak beda (SDK) digunakake kanggo macem-macem platform. Apple nggunakake iOS khusus kanggo piranti dhewe, dene Google wis kasedhiya Android kanggo perusahaan liyane sing memenuhi syarat tartamtu. Pangembang wis mbangun luwih saka 1.5 yuta aplikasi kanggo kaloro platform kasebut nganti saiki.

    Sampeyan bisa nyedhaki pangembangan app seluler kanthi papat cara:

    1. Mbangun Aplikasi Mobile Asli
    2. Mbangun Aplikasi Seluler Native Cross-Platform
    3. Mbangun Aplikasi Seluler Hybrid
    4. Mbangun Aplikasi Web Progresif

     

      Kita project highlights

      Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

      Tampilan Whatsapp kita

      Exit versi seluler