Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Layanan Pangembangan Aplikasi Ponsel

mobile pangembangan app minangka proses bangunan aplikasi seluler sing mbukak piranti seluler. Aplikasi kasebut bisa uga wis diinstal sadurunge utawa didownload lan diinstal dening pangguna mengko. Dheweke nggunakake kemampuan jaringan piranti kanggo nggarap sumber daya komputerisasi saka adoh. Mula, ing mobile pangembangan app proses mbutuhake nggawe lunak sing bisa diinstal ing piranti, lan mbisakake layanan backend kanggo akses data liwat API, lan nyoba aplikasi ing piranti target.Kanggo ngembangaken scalable apps mobile, sampeyan uga kudu nimbang ukuran layar, persyaratan piranti keras, lan akeh aspek liyane pangembangan app proses.

    Pangembangan Aplikasi Seluler

    Loro app seluler paling penting platform iku iOS saka Apple Inc.. lan Android saka Google. iOS minangka sistem operasi seluler Apple sing dibangun khusus kanggo iPhone. AndroidNanging, mlaku ing piranti seluler sing diprodhuksi dening macem-macem OEM, kalebu Google. Nalika ana akeh podho antarane loro, nanging beda lunak kit pembangunan (SDKs) digunakake kanggo beda platform. Apple nggunakake iOS eksklusif kanggo piranti dhewe, nalika Google wis digawe Android kasedhiya kanggo perusahaan liyane sing nyukupi syarat tartamtu. Developers wis dibangun liwat 1.5 yuta aplikasi kanggo loro platform nganti saiki.

    Sampeyan bisa nyedhaki mobile pangembangan app ing patang cara:

    1. Mbangun Native Aplikasi Mobile
    2. Mbangun Native Platform silang Aplikasi Mobile
    3. Mbangun Sato Aplikasi Mobile
    4. Mbangun Aplikasi Web Progresif

     

      Kita project highlights

      Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

      Langganan Newsletter Kita

      Langganan Newsletter Kita

      Melu mailing list kanggo nampa warta lan update paling anyar saka tim.

      Sampeyan wis Kasil Subscribed!

      Share This
      %d bloggers kaya iki: