Bangga dadi mitra bersertifikat Leadinfo!

Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Analisis Data Gedhe lan Ilmu Data

Artificial Intelligence and Machine Learning

Solusi AR lan VR

LIHAT KABEH LAYANAN 

Layanan Pangembangan Aplikasi Web

Pangembangan aplikasi web nuduhake nggawe aplikasi liwat server remot sing bisa diakses liwat internet. Pangembangan aplikasi web wis berkembang kanthi cepet sajrone dasawarsa kepungkur. Pangembangan aplikasi web tradisional kalebu nggawe kaca web statis sing diaktifake dening internet, nanging saiki kita isih durung bisa ngerteni. Anane CMS (Sistem Manajemen Konten) lan kerangka pangembangan web nggawe pangembangan aplikasi web sing disesuaikan dadi luwih fungsional, gampang lan gampang dicedhaki. Aplikasi web sing efisien bisa nambah fungsi bisnis sampeyan, dadi alat interaktif ing antarane bisnis lan klien, nggampangake entri data, lan menehi dorongan kanggo bisnis sampeyan. Saiki, pangembangan aplikasi web khusus duwe potensi kanggo ngladeni bisnis lan nggunakake potensial menehi bisnis tambahan.

    Pangembangan Aplikasi Web

    Aplikasi web wis berkembang kanthi dramatis. Saiki kita bisa nggawe macem-macem aplikasi web sing bisa ngatasi macem-macem masalah kanthi gampang lan efisien. Tujuane ora mung kanggo nggawe aplikasi nanging menehi solusi kanggo tugas sing bola-bali lan nyuda gaweyane manungsa. Ing ngisor iki sawetara jinis aplikasi web sing dikembangake:

    1. Aplikasi Web Dinamis:
    Kaca web statis ngirim informasi sing padha kanggo kabeh pangguna. Kaca-kaca kasebut, kaya direktori online, bisa digunakake kanthi padha kanggo kabeh pangguna. Saliyane, fungsi aplikasi web dinamis adhedhasar panjaluk tartamtu pangguna. Konten sing dikirimake dening situs kasebut adhedhasar tumindak pangguna lan mula beda-beda kanggo saben individu, kayata situs media sosial.

    2. Platform E-commerce:
    Ledakan e-commerce wis nyebabake akeh platform e-commerce sing kasedhiya saiki. Saka Magento menyang WooCommerce menyang Shopify, ing NewGenApps kita spesialis ing pangembangan saben platform kasebut. Solusi e-commerce sing disesuaikan uga kalebu sistem rekomendasi lan model prediktif sing bisa nambah dorongan gedhe kanggo kemampuan manajemen e-commerce.

    3. Aplikasi Web Portal:
    Ora kaya aplikasi web tradisional, portal dianggep minangka gudang data saka macem-macem sumber. Warta web nggolongake, ngringkes, lan dhaptar sumber adhedhasar kriteria tartamtu lan nampilake informasi sing relevan karo pangguna. Iki uga nyedhiyakake fungsionalitas kaya nggoleki situs web liyane, informasi cuaca, kuotasi saham, lsp. Dadi, portal minangka powerhouse sing ngidini para pangguna nemokake informasi terkenal ing web. Conto portal portal sing populer kayata Yahoo, Wikipedia lsp.

    4. Aplikasi Web kanthi CMS:
    Sistem manajemen konten (CMS) minangka antarmuka GUI sing ngidini modifikasi konten lan sindikasi. Nalika ngembangake aplikasi web kustom 70% kode kasebut nggabungake fungsi CMS. CMS canggih kayata WordPress, Drupal, Joomla lan liya-liyane wis nyuda kompleksitas iki nganti luwih gedhe. Saiki, aplikasi bisa dirancang kanggo njupuk CMS minangka basis lan macem-macem fungsi bisa ditindakake. Facebook dhewe dibangun ing WordPress lan isih dadi salah sawijining aplikasi web sing paling populer saiki.

    5. Aplikasi Ngadhepi Perusahaan / Pelanggan:
    Perusahaan sing ngadhepi aplikasi web tujuane nggawe solusi kanggo masalah lan kegiatan internal perusahaan. Aplikasi kasebut kalebu aplikasi manajemen proyek, solusi manajemen internal lsp. Saliyane, aplikasi sing diadhepi pelanggan ngarahake bisa dadi agen perusahaan kanggo para pelanggan. Aplikasi kasebut nggawe garis komunikasi lan tujuane kanggo ngrampungake masalah pelanggan lan nambah pengalaman. Contone, meja pitulung online, aplikasi Idhe Starbucksku lsp.

      Napa Pilih NewGenApps ?

      NewGenApps duwe pengalaman luwih saka 9 taun kanggo ngembangake aplikasi web fenomenal. Pangembang aplikasi web kita wis entuk ilmu khusus kanggo nggarap kerangka pangembangan web sing paling populer kaya CodeIgniter ing PHP, Django ing Python, Ruby on Rails, JQuery lan Node.js ing Javascript lan liya-liyane. Kita uga duwe keahlian kanggo ngatur Sistem Manajemen Konten sing populer kaya WordPress, Drupal, Joomla, Magento, Django CMS lsp.

      Iki sebabe sampeyan kudu milih NewGenApps kanggo pangembangan aplikasi web sampeyan: Ilmu domain level ahli nalika nggawe aplikasi web sing disesuaikan. Pangembang berpengalaman sing wis nggarap kerangka kerja lan platform pangembangan sing paling populer lan saya populer. Sejarah kepungkur nyedhiyakake solusi canggih kanggo masalah sing ana gandhengane karo algoritma canggih kaya pembelajaran mesin lan otomatisasi. Kemampuan kanggo skala pangembangan miturut syarat-syarat klien sing diganti. Kemampuan kanggo nggarap pendekatan awal sing maju kanggo pangembangan.

        Kita project highlights

        Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

        Tampilan Whatsapp kita

        Exit versi seluler