Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Layanan Pangembangan Aplikasi Web

web pangembangan aplikasi nuduhake nggawe aplikasi liwat server remot sing bisa diakses liwat internet. Web pangembangan app wis berkembang kanthi cepet sajrone dekade kepungkur. Web tradisional pangembangan app kalebu nggawe kaca web statis sing diaktifake dening internet, nanging saiki wis adoh banget. Kemunculan CMS (Manajemen Konten Sistem) lan pembangunan kerangka wis nggawe web khusus pangembangan aplikasi luwih fungsional, luwih gampang lan gampang dicedhaki. Aplikasi web sing efisien bisa nambah fungsi bisnis sampeyan, dadi alat interaktif antarane bisnis lan klien, nggampangake entri data, lan menehi dorongan sakabehe kanggo bisnis sampeyan. Dina iki, web khusus pangembangan app duwe akeh potensial kanggo ngladeni bisnis lan nggunakake potensial menehi bisnis sampeyan luwih apik.

    Pangembangan Aplikasi Web

    Aplikasi web wis berkembang kanthi dramatis. Saiki kita bisa nggawe macem-macem aplikasi web sing bisa ngatasi macem-macem masalah kanthi gampang lan efisien. Tujuane ora mung kanggo nggawe aplikasi nanging menehi solusi kanggo tugas sing bola-bali lan nyuda gaweyane manungsa. Ing ngisor iki sawetara jinis aplikasi web sing dikembangake:

    1. Aplikasi Web Dinamis:
    Kaca web statis ngirim informasi sing padha kanggo kabeh pangguna. Kaca-kaca kasebut, kaya direktori online, bisa digunakake kanthi padha kanggo kabeh pangguna. Saliyane, fungsi aplikasi web dinamis adhedhasar panjaluk tartamtu pangguna. Konten sing dikirimake dening situs kasebut adhedhasar tumindak pangguna lan mula beda-beda kanggo saben individu, kayata situs media sosial.

    2. Platform E-commerce:
    Ledakan e-commerce wis nyebabake akeh platform e-commerce sing kasedhiya saiki. Saka Magento menyang WooCommerce menyang Shopify, ing NewGenApps kita spesialis ing pangembangan saben platform kasebut. Solusi e-commerce sing disesuaikan uga kalebu sistem rekomendasi lan model prediktif sing bisa nambah dorongan gedhe kanggo kemampuan manajemen e-commerce.

    3. Aplikasi Web Portal:
    Ora kaya aplikasi web tradisional, portal dianggep minangka gudang data saka macem-macem sumber. Warta web nggolongake, ngringkes, lan dhaptar sumber adhedhasar kriteria tartamtu lan nampilake informasi sing relevan karo pangguna. Iki uga nyedhiyakake fungsionalitas kaya nggoleki situs web liyane, informasi cuaca, kuotasi saham, lsp. Dadi, portal minangka powerhouse sing ngidini para pangguna nemokake informasi terkenal ing web. Conto portal portal sing populer kayata Yahoo, Wikipedia lsp.

    4. Aplikasi Web kanthi CMS:
    A Manajemen isi system (CMS) minangka antarmuka GUI sing ngidini modifikasi konten lan sindikasi. Nalika ngembangake aplikasi web kustom 70% kode kasebut nggabungake fungsi CMS. CMS canggih kaya WordPress, Drupal, Joomla lan liya-liyane wis nyuda kompleksitas iki nganti luwih gedhe. Saiki, aplikasi bisa dirancang kanggo njupuk CMS minangka basis lan macem-macem fungsi bisa ditindakake. Facebook dhewe dibangun ing WordPress lan isih dadi salah sawijining aplikasi web sing paling populer saiki.

    5. Aplikasi Ngadhepi Perusahaan / Pelanggan:
    Perusahaan sing ngadhepi aplikasi web tujuane nggawe solusi kanggo masalah lan kegiatan internal perusahaan. Aplikasi kasebut kalebu Manajemen Proyek aplikasi, solusi manajemen internal lsp. Saliyane, aplikasi sing diadhepi pelanggan ngarahake bisa dadi agen perusahaan kanggo para pelanggan. Aplikasi kasebut nggawe garis komunikasi lan tujuane kanggo ngrampungake masalah pelanggan lan nambah pengalaman. Contone, meja pitulung online, aplikasi Idhe Starbucksku lsp.

      Napa Pilih NewGenApps ?

      NewGenApps duwe pengalaman luwih saka 9 taun ing ngembangake aplikasi web sing fenomenal. Pangembang aplikasi web kita wis entuk kawruh khusus babagan nggarap sawetara sing paling populer pembangunan kerangka kaya CodeIgniter ing PHP, Django ing Python, Ruby on Rails, JQuery lan Node.js ing Javascript lan akeh liyane. Kita uga duwe keahlian ing kustomisasi populer Manajemen Konten Sistem kaya WordPress, Drupal, Joomla, Magento, Django CMS lsp.

      Iki sebabe sampeyan kudu milih NewGenApps kanggo web sampeyan pangembangan aplikasi: Ilmu domain level ahli nalika nggawe aplikasi web sing disesuaikan. Pangembang berpengalaman sing wis nggarap kerangka kerja lan platform pangembangan sing paling populer lan saya populer. Sejarah kepungkur nyedhiyakake solusi canggih kanggo masalah sing kalebu panggunaan algoritma canggih kaya learning machine lan otomatisasi. Kemampuan kanggo skala pangembangan miturut syarat-syarat klien sing diganti. Kemampuan kanggo nggarap pendekatan awal sing maju kanggo pangembangan.

        Kita project highlights

        Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

        Langganan Newsletter Kita

        Langganan Newsletter Kita

        Melu mailing list kanggo nampa warta lan update paling anyar saka tim.

        Sampeyan wis Kasil Subscribed!

        Share This
        %d bloggers kaya iki: