Bangga dadi mitra bersertifikat Leadinfo!

Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Analisis Data Gedhe lan Ilmu Data

Artificial Intelligence and Machine Learning

Solusi AR lan VR

LIHAT KABEH LAYANAN 

Teknologi Analisis Prediktif

Manfaatake Prediktif Analytics kanggo Sederhana dalan sampeyan menyang wawasan sing bisa ditrapake, keputusan AKSERASI lan PANGKEN asil bisnis berkelanjutan. Ing jagad sentris teknologi saiki, kemajuan teknologi bisa nggawe kemajuan Data Analytics saka solusi BI tradisional dadi solusi analitik prediksi lan resep. Analytics Prediktif mbantu prédhiksi kemungkinan lan tren mbesuk lan njupuk keputusan kanthi luwih cepet. Iki minangka teknik sing paling digoleki perusahaan kanggo ngenali "nilai anyar" sing dikunci ing data sing ana kanthi prédhiksi wawasan, tren mbesuk lan njupuk keputusan sing luwih apik kanggo nyepetake pertumbuhan bisnis.

 

Gartner nggambarake Analisis Prediktif minangka pendekatan apa wae kanggo Data Mining kanthi papat atribut:

1. Penekanan ing prediksi (tinimbang deskripsi, klasifikasi utawa kluster)

2. Analisis cepet diukur sajrone pirang-pirang jam utawa dina (tinimbang wulan penambangan data tradisional wulan stereotipe)

3. Penekanan marang relevansi bisnis wawasan sing diasilake (ora ana analisis menara gadhing)

4. Penekanan (nambah) gampang panggunaan, saengga nggawe alat bisa diakses para pangguna bisnis

Analytics Prediktif nggunakake macem-macem teknik kanggo nggawe model prediktif lan mbantu prédhiksi wawasan lan pola.
Nggunakake wawasan kasebut, perusahaan bisa luwih ngerti pangguna lan nggawe keputusan strategis kanggo nggawe pengalaman pelanggan sing unik, khusus lan inovatif sajrone siklus urip pelanggan.

    Analisis Gedhe lan Analisis Ramalan

    Teknologi data amba duwe peran penting ing analitik prediktif amarga nyedhiyakake intelijen babagan masa depan nggunakake wawasan babagan Big Data. Teknologi Data Gedhe nganalisis data kanthi akeh kanthi nyata, kalebu data sing wis kabentuk lan ora kabentuk, lan pemahaman sing dijupuk saka analisis kasebut bisa dimanfaatake kanggo nambah efisiensi operasional, njelajah kesempatan penghasilan anyar lan keuntungan kompetitif. Piranti lunak analytics data amba dirancang kanggo nggarap platform data gedhe, sing kalebu infrastruktur, virtualisasi, visualisasi, manajemen, lan lapisan analitik. Lapisan analitik minangka komponen inti kanggo nggawe solusi analitik prediksi ing arsitektur data gedhe perusahaan. Analytics Prediktif ngenali pola data Big sing migunani kanggo prédhiksi kedadeyan mbesuk lan ngukur kelayakan macem-macem asil supaya perusahaan bisa njupuk keputusan sing luwih cerdas

      Keuntungan lan Piranti

      Ana akeh perusahaan sing nggunakake Analytics Prediktif. Iki ora mung mbantu dheweke nggoleki kesempatan pasar anyar, nambah efisiensi operasional proses bisnis, nguatake loyalitas lan retensi pelanggan, nanging uga bisa ngontrol pendekatan target pelanggan kanthi tepat lan njelajah model bisnis anyar. Sawetara keuntungan bisnis indikatif yaiku

      1. Nambah omzet penjualan
      2. Tambah tarif nanggepi kampanye
      3. Ngurangi biaya pemasaran
      4. Ngurangi churn pelanggan
      5. Nambah akuisisi pelanggan, retensi, lan loyalitas lsp
      6. Piranti Analytics Prediktif:
      7. Pirang-pirang alat digunakake ing modeling lan analisis prediktif. Sawetara jeneng vendor populer ing pasar yaiku:

      Bukak Sumber:
      R, Apache Spark, Analisis Ramalan HP Haven, Actian Vortex Express, Penambang Informasi Konstanz.

      Kepemilikan:
      SAS, IBM, SAP

      API Piranti Lunak:
      Google Prediksi API, Microsoft Azure Machine Learning, BigML, PrediksiIO

      Key Takeaways:

      Fokus karo prediksi / tren lan foresight tinimbang mung koleksi informasi, organisasi, lan kluster.
      Prediksi lan ramalan jangka cepet kanthi njupuk keputusan babagan wawasan paling anyar lan paling anyar
      Ngerteni target pungkasan Prediktif Analytics kanggo organisasi.
      Temtokake cara kanggo ngarahake menyang Prediktif Enterprise
      Pangguna bisnis tetep bisa melu apa sing bisa ditindakake Prediktif Analytics.

        Kita project highlights

        Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

        Tampilan Whatsapp kita

        Exit versi seluler