Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Teknologi Analisis Prediktif

pengaruh Prediksi Analytics kanggo nggawe Sederhana dalan menyang wawasan sing bisa ditrapake, NAMBAH keputusan lan ngirimake hasil bisnis berkelanjutan. Ing donya sentris teknologi saiki, kemajuan teknologi wis bisa kemajuan saka Data Analytics saka solusi BI tradisional kanggo prediktif lan analitik resep Solusi. Prediksi Analytics mbantu prédhiksi kemungkinan lan tren mbesuk lan njupuk keputusan kanthi luwih cepet. Iki minangka teknik sing paling digoleki perusahaan kanggo ngenali "nilai anyar" sing dikunci ing data sing ana kanthi prediksi wawasan, tren mbesuk lan njupuk keputusan sing luwih apik kanggo nyepetake pertumbuhan bisnis.

 

Gartner nggambarake Analisis Prediktif minangka pendekatan apa wae kanggo Data Mining kanthi papat atribut:

1. Penekanan ing prediksi (tinimbang deskripsi, klasifikasi utawa kluster)

2.Analisis cepet diukur ing jam utawa dina (tinimbang sasi stereotypical tradisional data mining)

3. Penekanan marang relevansi bisnis wawasan sing diasilake (ora ana analisis menara gadhing)

4. Penekanan (nambah) gampang panggunaan, saengga nggawe alat bisa diakses para pangguna bisnis

Prediksi Analytics nggunakake macem-macem teknik kanggo nggawe model prediktif lan mbantu prédhiksi wawasan lan pola.
Nggunakake wawasan kasebut, perusahaan bisa luwih ngerti pangguna lan nggawe keputusan strategis kanggo nggawe pengalaman pelanggan sing unik, khusus lan inovatif sajrone siklus urip pelanggan.

    Analisis Gedhe lan Analisis Ramalan

    Teknologi data gedhe duwe peran penting ing analytics prediktif amarga dheweke nyedhiyakake intelijen babagan masa depan nggunakake wawasan babagan Big Data. Teknologi Data Big nganalisa data kanthi akeh kanthi nyata, kalebu data sing wis kabentuk lan ora kabentuk, lan pemahaman sing dijupuk saka analisis kasebut bisa dimanfaatake kanggo nambah efisiensi operasional, njelajah peluang penghasilan anyar lan kaluwihan kompetitif. Big data analytics piranti lunak dirancang kanggo nggarap platform data amba, sing kalebu infrastruktur, virtualisasi, visualisasi, manajemen, lan lapisan analitik. Lapisan analitik minangka komponen inti kanggo bangunan analytics prediktif solusi ing arsitektur data gedhe saka perusahaan. Prediksi Analytics ngenali pola data gedhe sing migunani kanggo prédhiksi acara ing mangsa ngarep lan netepake kemungkinan macem-macem asil sing bisa ditindakake supaya perusahaan bisa nggawe keputusan sing luwih cerdas

      Keuntungan lan Piranti

      Ana akeh perusahaan sing nggunakake Prediksi Analytics. Iki ora mung mbantu dheweke njelajah kesempatan pasar anyar, nambah efisiensi operasional proses bisnis, nguatake kasetyan pelanggan lan retensi nanging uga bisa ngatasi kanthi tepat target target pelanggan lan njelajah model bisnis anyar. Sawetara keuntungan bisnis indikatif yaiku

      1. Nambah omzet penjualan
      2. Tambah tarif nanggepi kampanye
      3. Ngurangi biaya pemasaran
      4. Ngurangi churn pelanggan
      5. Nambah akuisisi pelanggan, retensi, lan loyalitas lsp
      6. Prediksi Analytics Piranti pribadi:
      7. Pirang-pirang alat digunakake ing modeling lan analisis prediktif. Sawetara jeneng vendor populer ing pasar yaiku:

      Bukak Sumber:
      R, Apache Spark, HP Haven Prediksi Analytics, Actian Vortex Express, Konstanz Information Miner.

      Kepemilikan:
      SAS, IBM, SAP

      API Piranti Lunak:
      Google Prediksi API, Microsoft Azure machine Learning, BigML, RamalanIO

      Key Takeaways:

      Fokus karo prediksi / tren lan foresight tinimbang mung koleksi informasi, organisasi, lan kluster.
      Prediksi lan ramalan jangka cepet kanthi njupuk keputusan babagan wawasan paling anyar lan paling anyar
      Ngerti tujuan pungkasan saka Prediksi Analytics kanggo organisasi.
      Temtokake cara kanggo ngarahake menyang Prediktif Enterprise
      Tansah pangguna bisnis melu apa Prediksi Analytics bisa mbantu dheweke entuk.

        Kita project highlights

        Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

        Langganan Newsletter Kita

        Langganan Newsletter Kita

        Melu mailing list kanggo nampa warta lan update paling anyar saka tim.

        Sampeyan wis Kasil Subscribed!

        Share This
        %d bloggers kaya iki: