Bangga dadi mitra bersertifikat Leadinfo!

Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Analisis Data Gedhe lan Ilmu Data

Artificial Intelligence and Machine Learning

Solusi AR lan VR

LIHAT KABEH LAYANAN 

Tetep Langkah Sadurunge!

Akselerasi perjalanan Transformasi Digital kanthi NewGenApps

Kita layanan

Spektrum layanan penawaran

Kita wis mesthi ngenali megatrend luwih dhisik, Seluler, Cloud, Data Gedhe, AI / ML, Blockchain, Deep Learning, NoSQL, IoT, IIoT Analytics lan Wawasan, GraphQL, Kontainer, Kubernetes, lan liya-liyane kanggo menehi jeneng sawetara. Sithik banget sing nindakake kacepetan lan skala kaya kita!

INTERNET OF THINGS

Bayangake omah sampeyan ngobrol karo sampeyan utawa mobil sampeyan. Door ngomong karo lampu. Apik tenan! Mboten?

APLIKASI WEB

Kita nggawe macem-macem aplikasi Web sing bisa ngatasi macem-macem masalah kanthi efisien miturut syarat.

Aplikasi Mobile

iPhone, iPad, Android, Facebook & Ngatur pangembangan aplikasi Google Apps

Kacerdhasan gawéyan

Akeh banget ing meh kabeh sektor, kalebu kesehatan, pendidikan, keuangan, manufaktur, lsp.

machine Learning

ML minangka praktik analisis data sing nggawe mekanisme model bangunan analisis.

PROSESING BASA ALAM

Cabang Intelijen Ponggawa menehi hasil babagan ngasilake, ngerteni & nganalisis basa.

Big Data Analytics

Deteksi Penipuan, Pangurangan Biaya lan Penawaran sing Dioptimalake kanthi pitulung Big Data Analytics.

KOMPUTER CLOUD

Nawakake Layanan Migrasi Cloud, Layanan Hosting Cloud lan IaaS / PaaS.

REALITAS VIRTUAL

Berinteraksi karo lingkungan digital kanthi nyata lan uga nggawe simulasi nyata

Kasunyatan AUGMEN

Nggawe lingkungan sing kaya mengkene ing aplikasi sing dicampur karo konten nyata.

ANALISIS PREDIKTIF

Ningkatake omzet penjualan, Tambah tarif respons kampanye, Kurangi belanja marketing.

LAYANAN WEB AMAZON

Layanan Web Amazon, nyedhiyakake Platform Layanan Cloud sing komprehensif.

Kita Praktek

ILMU DATA

Ilmu data lan statistik sing nggawe langkah-langkah ing saindenging jagad kanggo ngasilake wawasan sing migunani babagan tren lan koneksi. Subyek sing minat banget karo panyebaran alat analitik data amba sing menehi kekuwatan kanggo rekonstruksi pola saka jumlah informasi sing ora terstruktur.

KACERDHASAN GAWÉYAN

Intelijen buatan minangka intelijen sing dituduhake dening mesin, ora kaya intelijen alami sing ditampilake manungsa lan kewan, sing kalebu eling lan emosional. Bedane antarane kategori sadurunge lan kategori pungkasan asring dicethakake karo akronim sing dipilih.

PEMBELAJARAN MESIN

Sinau algoritma komputer sing nambah kanthi otomatis liwat pengalaman & nggunakake data. Algoritma digunakake ing macem-macem aplikasi, kayata nyaring email & sesanti komputer, ing endi angel utawa ora bisa ngasilake algoritma konvensional kanggo nindakake tugas.

PEMASARAN DIGITAL

Media sosial nyedhiyakake platform sing apik kanggo para profesional supaya bisa sesambungan karo pamirsa lan klien. Kanthi nggunakake alat lan teknik sosial sing bener, sampeyan bisa nambah pandhuan sing apik lan dadi kapribadian industri sing relevan.

KOMPUTER CLOUD

Salah sawijining teknologi paling penting ing dekade iki yaiku Cloud Computing. Cloud ngidini bisnis nyedhiyakake macem-macem layanan miturut permintaan, lan uga ngidini pangguna internet ngakses layanan kasebut tanpa kudu tuku perangkat keras anyar. 

AUTOMASI SALES

Piranti adol bisa nglacak kemajuan sampeyan lan nyedhiyakake akuntabilitas sing ndadekake sampeyan produktif. Kanthi otomatis skrip, sampeyan bisa nambah kacepetan nalika nutup transaksi. Priksa manawa pipa sampeyan wis otomatis, banjur priksa kanthi asring.

BLOCKCHAIN

Blockchain minangka teknologi revolusioner sing bisa nggawe transaksi luwih gampang lan aman. Saiki, tingkat panggunaan tuku online saya mundhak, lan iki nyebabake nambahake bot lan spam situs web.

AUTOMASI PROSES ROBOTIK

Otomatisasi tugas adhedhasar aturan kanthi nggunakake solusi piranti lunak canggih kanggo nyuda katergantungan manungsa tumrap pakaryan rutin. Ngatur data ing CRM, ERP, Dhukungan Pelanggan tanpa pengawasan.

CHATBOTS

Ndominasi industri teknologi kanthi program sing larang regane, chatbot minangka agen obrolan sing cerdas sing ngobrol karo manungsa. Kita luwih maju kanthi nggawe bot dhewe, sing dirancang khusus kanggo kabeh industri.

Kita project highlights

Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

Kita inti Nilai

Nilai-nilai sing dikepengini kanggo dadi dhasar nalika nindakake pakaryan lan tumindak.

INTEGRITY

Kita yakin duwe prinsip moral lan etika sing bener lan nindakake perkara sing bener, ora preduli sapa sing nonton.

INISIATIF

Wong sing duwe inisiatif motivasi kanggo nindakake perkara anyar. Yen sampeyan duwe inisiatif, sampeyan gelem ngrampungake dhewe.

KANGGO INDIVIDU

Perjalanan pangembangan positif saben wong lan nambah profesional uga pribadi.

KANGGO

Yen sampeyan pengin nglakoni apa-apa, sampeyan bakal bisa ngrampungake. Yen sampeyan duwe tujuan, sampeyan duwe motif utawa tujuan.

INOVASI

Ngleksanakake ide-ide anyar, pola anyar lan pamikiran kreatif kanggo nambah cara umume ditindakake.

Napa milih Kita?

Kanggo kita, iku ora mung bisa digunakake - kita bangga karo solusi sing dikirim lan ora marem nganti proyek bisa memenuhi standar dhuwur dhewe.

Kemitraan Jangka Panjang

Kita terus ngupayakake ngluwihi pangarepan para klien lan nggawe sesambungan jangka panjang karo dheweke.

  • Kita duwe 900+ basis klien sing kuwat.
  • Sawetara klien sing wiwit digunakake ing taun 2008 isih kerja bareng karo awake dhewe, kanthi app ditampilake kaping pirang-pirang ing Toko Aplikasi lan Google Play, blog lan majalah.
  • Rata-rata, kita duwe sekitar 80% bisnis mbaleni.

Tim sing Pengalaman

Kita wis ngembangake aplikasi seluler wiwit iOS lan Android pisanan dirilis kanggo pangembang ing taun 2008.

  • Kita duwe tim ahli industri sing berpengalaman sing bisa mbentuk maneh perusahaan saka teknologi anyar lan metodologi sing digunakake.
  • Kita wis ngirim aplikasi rumit uga solusi cloud sing butuh keahlian domain.

Siji STOP SHOP

Kita nawakake macem-macem layanan saka desain, aplikasi seluler (asli, lintas platform), pangembangan situs web, lan solusi cloud, supaya sampeyan ora prelu golek tim liyane ing endi. Elingi:

  • Kita duwe ahli masalah (UKM) khusus kanggo teknologi.
  • Kita uga ngatasi komputasi awan liwat Layanan Web Amazon (AWS) kanggo nyedhiyakake solusi adhedhasar cloud sing dipercaya kanggo kabeh kabutuhan bisnis sampeyan.

MANAJEMEN TALENT

Kita nandur modal ing tkolam renang kanggo karyawan supaya luwih maju tinimbang kabutuhane bakat liwat proses pambiji terus-terusan.

  • Kita kanthi tliti nyemak anggota tim nalika ngrekrut.
  • Tim kita rutin nekani konferensi pangembang (kaya WWDC).
  • Kita terus nganyari kanthi teknologi paling anyar sing digunakake.

    ROI Duwur

    Kita ngerti manawa investasi ora duwe ROI positif, mula investasi kasebut ora kena ditindakake.

    • Solusi bermutu, murah kanthi nggunakake model lepas pantai.
    • Cepet-cepet menyang pasar
    • Nggunakake template canggih, kita kudu nggawe kahanan win-win lan sampeyan entuk RoI sing dhuwur.

    Metodologi Agile

    Kita ngetutake siklus urip proyek sing lincah lan adaptif kanggo mbantu tim nanggapi kahanan sing ora bisa diprediksi liwat pengulangan rutin.

    • Kita bisa adaptasi karo kita kanggo ngganti lan kolaborasi sing dhuwur.
    • Yen sampeyan minangka startup lan pengin ndeleng kepiye produk sampeyan berkembang ing saben tahap, mula sampeyan ana ing panggonan sing bener. Sampeyan bisa nglacak produk sampeyan ing saben tahap pangembangane.

    Solusi paling apik kanggo sampeyan Bisnis

    projects

    Bingung Pelanggan

    karyawan

    Pasinaon Case

    projects

    Nomer Klien

    Happy pelanggan 

    Aku seneng banget karo proyekku NewGenApps. Tim kasebut luar biasa. Resep banget lan penasaran. Dheweke takon pitakon penting lan menehi saran sing apik tanpa preduli masalah kasebut. Aku mesthi ngerti manawa aku ana ing tangan sing apik lan bakal entuk apa sing dakkarepake- utawa luwih apik. Komunikasi, nganti saiki, NewGenApps aset paling gedhe. Aku bisa langsung njaluk wangsulan sing jelas lan jelas. Aku ora nate ngenteni utawa nuli njaluk wangsulan- mesthi langsung teka. Tim kasebut duwe etika kerja sing luar biasa lan peduli banget karo para pelanggan. Aku pancen rencana gawe luwih akeh NewGenApps, lan nyaranake sapa wae sing nggawe aplikasi uga nindakake. Tim apik tenan sing ngasilake karya kanthi kualitas. Aku bakal luwih dhisik golek NGA kanggo proyek apa wae.

    Mike Doonan

    Wicara Karo Milo
    Aku seneng banget karo proyekku NewGenApps. Tim kasebut luar biasa. Resep banget lan penasaran. Dheweke takon pitakon penting lan menehi saran sing apik tanpa preduli masalah kasebut. Aku mesthi ngerti manawa aku ana ing tangan sing apik lan bakal entuk apa sing dakkarepake- utawa luwih apik. Komunikasi, nganti saiki, NewGenApps aset paling gedhe. Aku bisa langsung njaluk wangsulan sing jelas lan jelas. Aku ora nate ngenteni utawa nuli njaluk wangsulan- mesthi langsung teka. Tim kasebut duwe etika kerja sing luar biasa lan peduli banget karo para pelanggan. Aku pancen rencana gawe luwih akeh NewGenApps, lan nyaranake supaya sapa wae sing nggawe aplikasi nindakake perkara sing padha. Tim apik tenan sing ngasilake karya kanthi kualitas. Aku bakal luwih dhisik golek NGA kanggo proyek apa wae.

    Adam Farish

    Media Interaktif Akashik
    Newgenapps nindakake proyek apik tenan ing proyekku. Tim kasebut mil ekstra ing kabeh wilayah! Profesionalisme, ketrampilan teknis sing jero, katrampilan organisasi sing apik, komunikasi lan manajemen tim sing berpengalaman nggawe proyek iki sukses. Kabeh saka proposal nganti pungkasan - Newgenapps jotosan kompetisi. Nalika ana tantangan teknis, tim kasebut kanthi cepet ngenali opsi resolusi lan banjur komunikasi kanthi jelas karo tim kita kanggo mutusake pilihan sing paling apik. Newgenapps uga guru gedhe ing wilayah sing kurang pengalaman - mlaku liwat proses sing dibutuhake lan langkah-langkah kanggo ngrampungake tugas kanthi cepet lan efisien. Iki minangka perusahaan sing bisa nggawe hubungan jangka panjang. Mesthi wae nyaranake lan bisa uga makarya Newgenapps ing proyek sabanjure.

    Chris LaCombe

    Apptation Inc.

    Ayo Mbangun Apik tenan!

    Paling anyar saka blog

    Tampilan Whatsapp kita

    Exit versi seluler