Bangga dadi mitra bersertifikat Leadinfo!

Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Analisis Data Gedhe lan Ilmu Data

Artificial Intelligence and Machine Learning

Solusi AR lan VR

LIHAT KABEH LAYANAN 

Kacerdhasan gawéyan

Diproyeksikan yen ing dasawarsa iki, sebagian besar data anyar ora bakal digawe dening wong, nanging sensor lan piranti cerdas, piranti sing dipasang ing internet-smartphone, lampu lalu lintas, scanner MRI, jaringan energi cerdas, lan sistem industri sing abot. .

    Aplikasi AI ing macem-macem sektor

    Aplikasi AI ageng ing meh kabeh sektor, kalebu kesehatan, pendidikan, bisnis, keuangan, hukum utawa manufaktur. Ing sektor kesehatan, perusahaan nggunakake pembelajaran mesin kanggo nggawe diagnosis sing luwih cepet lan luwih apik tinimbang manungsa. Kaya IBM Watson, iku conto AI sing paling misuwur ing sektor kesehatan, ngerti basa manungsa lan efektif nanggapi pitakon sing ditakonake. Sistem kasebut nggoleki data pasien ing basis data kanggo nggawe teori sing banjur diwenehake sadurunge masarakat. Taruhan paling gedhe kanggo AI yaiku nyuda biaya lan ningkatake asil pasien. Chatbots, conto liyane AI, minangka program komputer sing nulungi para pelanggan kanthi mangsuli pitakonane, mbantu dheweke liwat proses tagihan lan mbantu dheweke gawe jadwal janjian tindak lanjut. Ing sektor pendhidhikan, AI malah bakal ngganti guru, kanthi ngganti cara siswa sinau, ngewangi dheweke sinau lan paham miturut lakune dhewe. Hasil otomatis lan asil cepet minangka sawetara panggonan sing AI bakal nulungi.

    Ing bisnis, kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi luwih apik, algoritma pembelajaran mesin digabungake ing platform analitis lan CRM kanggo mbukak data. Chatbots wis diwujudake menyang situs web kanggo menehi pitulung langsung marang pangguna. Ing ukum, otomatisasi bakal ngirit wektu lan energi ing proses panemuan nyaring dokumen, sing dadi angel banget tumrap manungsa. Basis data kasebut bakal dilengkapi karo taksonomi lan ontologi sing bakal mbantu para startup nggawe asisten komputer tanya-jawab lan bakal diprogram kanggo njawab. Robot bakal dadi sing paling penting nalika sektor manufaktur.

    Ing pirang-pirang bidang hukum lan ekonomi, pengaruh AI migunani kaya validitas, verifikasi, kontrol lan keamanan. Sistem AI bakal dilebokake ing urip kita yaiku ngontrol alat pacu jantung, mobil utawa sistem dagang otomatis utawa jaringan listrik sampeyan. Lan bakal nindakake apa wae sing dikarepake. Nanging uga ana aspek keamanan nalika ngetrapake AI lan ngotomatisasi meh kabeh sing digunakake utawa ndeleng. Ngindhari balapan senjata sing ngancurake ing senjata otonom minangka salah sawijining, lan pitakon utamane yaiku kepiye yen sistem AI dadi luwih cerdas tinimbang manungsa ing kabeh tugas kognitif? Iki bakal nyebabake bebaya gedhe kanggo manungsa amarga bakal ningkatake awake dhewe kanthi rekursif, nyebabake bledosan intelijen sing nggawe akal manungsa adoh banget. Sistem sing kaya mangkene bisa mbiyantu mbasmi kemiskinan, penyakit lan perang kanthi nggawe teknologi anyar sing bakal dadi super cerdas. Nanging sawetara ahli uga duwe perasaan iki yen bisa uga duwe akibat negatif ing mbesuk. Sistem intelijen buatan bisa kanthi sengaja utawa ora sengaja nyebabake kerugian gedhe kajaba kita sinau kanggo nyelarasake target AI karo kita.

    AI bakal dadi cara paling anyar kanggo sesambungan karo kabeh gadget; mobil, lemari es, smartphone, lawang ngarep lan sistem pemanas pusat. Kita bakal urip ing jagad iki. Nggawe gadget kanggo prédhiksi maksud lan ngerteni kontek saiki yaiku formula kanggo nggawe produk otak banget. A 'samubarang' perkara sing gegandhengan saiki aktif njaluk dhukungan saka platform AI.

      Kita project highlights

      Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

      Tampilan Whatsapp kita

      Exit versi seluler