Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Apa sing Diomongake Klien babagan kita?

Sampeyan ngerti yen Kesaksian sampeyan kuwat nalika oyot sampeyan jero banget, mula prahara bisa ngalahake sampeyan.

Eric Fassbender

Australian-Nature-Sounds.com

NewGenApps iku apik lunak omah pangembangan lan aku bakal / bakal nggunakake layanan maneh. Dheweke apik banget, utamane nalika nemokake solusi kreatif kanggo masalah. NewGenApps sabar banget nalika urusan karo aku. Aku mesthi bakal bisa NewGenApps maneh Terus ningkatake layanan sampeyan! Salam sejatine, Eric

Danielle Hildebrand

LLC Wit Wit cilik

Aku seneng banget karo pakaryan sing ditindakake dening tim iki. Aku anyar banget kanggo pangembangan app lan butuh pituduh akeh. Dheweke mesthi gelem nulungi lan mangsuli pitakonku. Dheweke sabar banget nalika menehi pengalaman karo pengalamanku lan malah terus nulungi aku sawise pambayaran pungkasan. Iki nuduhake integritas sejati lan apik banget layanan pelanggan. Aplikasiku ditampa kanthi cepet ing App Store amarga kualitas produk sing wis rampung. Aku ora ragu-ragu menehi saran Newgenapps.

Nancy Zazzaro

Wani ing Botol

NewGenApps minangka perusahaan sing apik. Dheweke nulungi aku ngindhari krisis sing digawe dening pangembang sadurunge. Dheweke mbenerake kabeh masalah ing aplikasi game. Dheweke uga ndandani. NewGenApps apik tenan. Dheweke simpati karo kabeh sing wis daklakoni lan banget mbiyantu lan ngerti. Dheweke bisa nylametake aplikasi gameku lan saiki wis aktif Google Play lan App Store. Aku banget nyaranake wong-wong mau.

Ennio Bozzetti

Peegio

Iki minangka salah sawijining perusahaan sing paling apik sing aku kerja ... gampang banget diajak, mesthi kasedhiya lan duwe ilmu banget. Aku bakal kerja maneh ing tahap sabanjure proyek kasebut. Matur nuwun

Werner Pyke

Truk ing Kutha

Aku seneng nyambut gawe NewGenApps ing aplikasi iPad iki lan hargai keluwesan lan cepet sing dituduhake liwat proses kasebut. Dheweke mesthi gelem ndandani kewan omo sing aku laporake, lan kanggo panjaluk pangowahan sing dakkirim menehi rega sing larang banget. Aku wareg banget karo asil kasebut lan nyaranake kanggo proyek Cocos2D / iPad.

Brent Colley

Colley Web Services LLC

Panyedhiya gedhe. Aku wis nyewa wong-wong mau kanggo kerja tambahan lan ngarep-arep bisa kerja bareng karo dheweke kanggo jangka panjang. Ing anggaran, tepat waktu, kualitas paling apik. Komunikasi minangka kunci kanggo proyek pangembangan lan NewGen pancen responsif lan kolaboratif. . 

Cerita Bocah 

Iki minangka tim apik tenan sing bisa ngrampungake tugas kaluhuran lan uga ngowahi pengalaman outsourcing dadi perjalanan sing ramah. Aku wis kerja bareng karo macem-macem wong ing tim iki lan masing-masing apik banget, responsif kaya lan sabar karo kita nalika tekan zona sing ora pati ngerti. Dheweke ngerteni kabutuhan lan dompet klien, sing ora dikarepake. Iki minangka tim sing apik lan mitra teknologi sing apik. Aku mesthi bakal nganggep nggawa dheweke maneh. Matur nuwun

Ron Evans

VocalU LLC

Wah, pengalaman sing hebat. Newgenapps nindakake proyek apik karo kita kanggo nggawe lan ngirim iki iPhone aplikasi liwat kabeh langkah saka proses. Dheweke profesional banget, cepet nanggapi, lan nindakake karya gedhe. Bakal kerja bareng maneh, kapan wae.

Jed Putterman

Cloud Engines LLC (Poguplug)

Newgenapps wis seneng kerja bareng. Kualitas produk pungkasan iku luar biasa, lan kabeh bisa kerja miturut wektu lan wektu budget. Padha luar biasa pepek sak desain proses lan nuduhake tingkat dhuwur banget saka profesionalisme saindhenging project. Aku banget nyaranake wong-wong mau.

Jere Hermel

Kula PillPilot LLC

NewGenApps minangka perusahaan sing paling dhuwur lan kita bakal menehi saran banget kanggo sapa wae sing ngembangake aplikasi kanggo iPhone. Aku pracaya responsif lan profesionalisme sing unparalleled ing industri. Matur nuwun kanggo nindakake proyek sing apik banget. Kita mesthi bakal nggunakake NewGenApps maneh.

Kris Waldherr

Seni lan Tembung LLC 

Wong-wong iki paling apik! Aku bakal kerja maneh karo dheweke kanthi deg-degan. Seneng banget karo proyek sing apik banget ing aplikasiku. Aku seneng kerja bareng kru. Aku ngerti dheweke bakal mesthi nindakake tugas teladan. Aku seneng menehi saran marang dheweke.

Scott Robinson

Perusahaan Aplikasi

Panyedhiya gedhe. Aku wis nyewa wong-wong mau kanggo kerja tambahan lan ngarep-arep bisa kerja bareng karo dheweke kanggo jangka panjang. Ing anggaran, tepat waktu, kualitas paling apik Komunikasi minangka kunci kanggo proyek pangembangan lan NewGen pancen responsif lan kolaboratif. . 

Joseph Clough

Hipnosis Joseph Clough

Seneng banget karo produk pungkasan! Dadi, aku rencana menehi kerja luwih lanjut! Kerja sing grapyak lan apik! Bakal menehi saran!

Allison Edwards

Pelacak kuatir

Pakaryan angel, nanging newgenapps tim kerja keras kanggo ngrampungake. Aku wis wareg karo asil pungkasan, lan nyaranake tim iki.

Dante Moore

Paragoni LLC

The Newgenapps tim tenan iPhone Pakar aplikasi lan kalebu klompok paling profesional sing durung ditemoni. Kita seneng banget karo panyedhiya iki lan wis nggarap proyek tambahan karo dheweke.

Philip R

Anatex Enterprises Inc.

Perusahaan sing nyenengake kanggo nggarap aplikasi game khusus. Disaranake banget Kita ngrencanakake nggunakake layanane mbesuk. Matur nuwun NGA!

Cassey Saket

Aplikasi Alt2

Rampung apik. Proyek dikelola kanthi apik lan kode kasebut berkualitas lan gampang diwaca. Newgenapps nindakake proyek sing apik banget. Iki minangka proyek gedhe kanthi sarat UI sing angel. Tim kasebut nindakake tugas banget kanggo ngenali aset sing ilang lan ngisi kesenjangan ing endi wae.

Benyamin Melki

Kaeria (Stimulator Bedah Plastik)

Pakaryan angel, nanging newgenapps tim kerja keras kanggo ngrampungake. Aku wis wareg karo asil pungkasan, lan nyaranake tim iki.

Marvin Wiggins

Digital Marketer

Lorem Ipsum minangka teks indhustri cetakan lan industri panyetelan. Lorem Ipsum wis dadi teks dummy standar industri wiwit taun 1500-an nalika printer sing ora dingerteni njupuk jinis galeri lan terus.

Nolan Archer

Pemilik saka akeh sakasitus

Lorem Ipsum minangka teks indhustri cetakan lan industri panyetelan. Lorem Ipsum wis dadi teks dummy standar industri wiwit taun 1500-an nalika printer sing ora dingerteni njupuk jinis galeri lan terus.

Macsen Perangko

Content Manager ing Divi

Lorem Ipsum minangka teks indhustri cetakan lan industri panyetelan. Lorem Ipsum wis dadi teks dummy standar industri wiwit taun 1500-an nalika printer sing ora dingerteni njupuk jinis galeri lan terus.

Langganan Newsletter Kita

Langganan Newsletter Kita

Melu mailing list kanggo nampa warta lan update paling anyar saka tim.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This
%d bloggers kaya iki: