Bangga dadi mitra bersertifikat Leadinfo!

Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Analisis Data Gedhe lan Ilmu Data

Artificial Intelligence and Machine Learning

Solusi AR lan VR

LIHAT KABEH LAYANAN 

Ayo kita dakkandhani singkat babagan Journey kita

N

Carane kita miwiti

N

Tonggak Prestasi

N

Crita sukses

Kita wis kerjo bareng

100+ perusahaan sukses ing donya kanthi kapercayan

Dadi Kita partner

Tambahake daya saing sampeyan lan gabung karo kulawarga NewGenApps partners .

NewGenApps Proud partners 

Kita wis nambah jaringan mitra saluran wiwit pirang-pirang taun. Saiki kita mitra karo perusahaan kelas paling dhuwur saka kabeh ing saindenging jagad.

N

Perusahaan Produk kanthi Posisi Pasar sing Diadegake

N

Komitmen kanggo Terus Ngembangake Kesadaran Merek

N

Program Onboarding Mitra sing sukses

N

Dhukungan Mitra Profesional

 

Ayo ngobrol Partnership

Kasengsem dadi Mitra, Hubungi saiki!

Tampilan Whatsapp kita

Exit versi seluler