Bangga dadi mitra bersertifikat Leadinfo!

Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Analisis Data Gedhe lan Ilmu Data

Artificial Intelligence and Machine Learning

Solusi AR lan VR

LIHAT KABEH LAYANAN 

ditambah Reality

Kasunyatan augmented minangka campuran kasunyatan virtual lan nyata, ing endi pangembang nggawe lingkungan kaya ing app sing bisa dicampur karo konten nyata, nanging bedane bisa dingerteni ing antarane. uga mbutuhake piranti lunak lan piranti keras supaya bisa digunakake kaya VR. Akeh film Hollywood kayata Minority Report, Avatar, Her, Wall-E lan Iron Man, wis nggambarake AR lan perusahaan kaya Microsoft, Google lan Oculus nggawe kasunyatan karo HoloLens, Google Glass lan Oculus Rift. Dadi ing wektu mbesuk, ora mung para astronom nanging kita, kaya masarakat umum bisa duwe pengalaman ing permukaan Mars utawa planet liya liwat AR.

    Kita project highlights

    Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

    Tampilan Whatsapp kita

    Exit versi seluler