Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

ditambah Reality

Kasunyatan yaiku campuran kasunyatan urip virtual lan nyata, ing endi gawe nggawe lingkungan kuwi ing app sing nyampur karo isi donya nyata, nanging prabédan bisa ngeweruhi antarane loro. iku uga perlu loro ing lunak lan hardware bisa digunakake kaya VR. Akeh film Hollywood kaya Minority Report, Avatar, Her, Wall-E lan Iron Man, wis nggambarake AR lan perusahaan kaya Microsoft, Google lan Oculus nggawe kasunyatan karo HoloLens, Google Kaca lan Oculus Rift. Dadi ing wektu sing bakal teka, ora mung para astronom nanging kita, kaya ing masyarakat umum, bisa duwe pengalaman lumahing Mars utawa planet liya liwat AR.

    Kita project highlights

    Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

    Langganan Newsletter Kita

    Langganan Newsletter Kita

    Melu mailing list kanggo nampa warta lan update paling anyar saka tim.

    Sampeyan wis Kasil Subscribed!

    Share This
    %d bloggers kaya iki: