Diskusi - 

0

Diskusi - 

0

Kepiye intelijen buatan ngganti game ing bisnis saiki?

Tembung intelijen buatan digawe ing taun 1950-an, nanging sawetara konsep dhasare wis ana puluhan taun. Intelijen Ponggawa minangka lapangan sing nggunakake komputer kanggo ngrampungake tugas sing biasane digandhengake karo kemampuan kognitif manungsa kayata sesanti lan pangenalan wicara - digunakake kanthi otomatisasi, teknik aerospace, industri transportasi, lsp. Perkembangan pungkasan ing Google Deep Mind ing AlphaGo nggawe revolusi gedhe tumrap riset babagan AI uga nggawe sejarah kanthi ngalahake salah sawijining pemain Go terkenal ing dunya, Lee Sedol 4-1. 

Kayane apik banget yen bener nanging nalika njupuk keputusan bisnis teknologi iki menehi asil sing luar biasa. Bisnis saiki bisa nganalisa data sing akeh banget sing mbutuhake wektu pirang-pirang taun kanggo proses sadurunge lan njupuk keputusan adhedhasar analisis prediksi sing diprodhuksi dening algoritma AI. Artikel iki bakal menehi pengaruh babagan AI babagan aspek bisnis

Menehi keputusan

Miturut Gartner, 68% pembuat keputusan bisnis negesake yen paling ora bakal duwe inisiatif CXO adhedhasar AI ing taun 2018 lan 75% ujar manawa implementasi teknologi AI duweni pengaruh sing positif marang organisasine. Bisnis wis nggunakake pembelajaran mesin minangka bagean saka operasi saben dina lan pengin nggunakake teknologi iki kanthi luwih wiyar sajrone sawetara taun kepungkur. New York Times bubar nyritakake babagan carane Unilever nggunakake algoritma sing digawe dening Accenture kanggo nambah tarif konversi ing situs web kanthi 20%. 

Kepala petugas seni Nuance Kevin O 'Brien percaya ora ana prekara manawa AI bakal ngowahi pemasaran: "Ora ana maneh misterius ing endi komputer sing ngobrol karo sampeyan utawa nyoba adol," ujare. "Saiki babagan carane miwiti ngoptimalake pengalaman pelanggan lan nyedhiyakake interaksi sing dipersonalisasi."

Unilever nggunakake algoritma sing digawe dening Accenture supaya bisa nambah tarif konversi ing situs web kanthi 20%. 

AI digunakake luwih akeh sajrone sawetara taun sabanjure, amarga bisnis katon nggunakake teknologi malah luwih wiyar. Contone, Unilever wis nggunakake AI sawetara taun kepungkur lan ujar manawa unit bisnis sing nggawe produk perawatan pribadi Dove nggawe kemajuan sing apik kanthi wawasan otomatis saka data gedhe ing taun kepungkur nalika ngirangan biaya. 

Saiki, Intelijen Ponggawa (AI) digunakake luwih asring ing proses nggawe keputusan bisnis tinimbang sing dipikirake. Bisnis saiki bisa nganalisa data sing akeh banget sing mbutuhake wektu pirang-pirang taun kanggo proses sadurunge lan njupuk keputusan adhedhasar analisis prediksi sing diprodhuksi dening algoritma AI. Iki antara liya, ngidini bisnis bisa njupuk keuntungan saka Big Data 

Kepiye Kepinteran Ponggawa nggawe keputusan bisnis ing bisnis saiki?

Algoritma AI dadi dhasar kemampuan bisnis kanggo nggunakake data amba lan ngekstrak nilai saka iku. Saiki wis akeh kemajuan ing bidang AI, kanthi teknik sinau jero sing bisa ngasilake asil canggih ing pirang-pirang aplikasi kalebu pangenalan gambar lan pidato, pamrosesan basa alam, pembelajaran penguatan, lan liya-liyane. 

Nalika bisnis maju menyang transformasi digital lan nggunakake teknologi kayata komputasi awan lan intelijen buatan, dheweke bakal ngalami pangowahan serius sing bakal menehi keuntungan finansial positif kanthi entuk efisiensi ing proses. Supaya bisnis sing kompetitif kudu nggawe kesempatan anyar; iki bisa ditindakake kanthi njupuk keputusan adhedhasar data. Mriksa RemoteDBA.com.

Artikel iki nuduhake kepiye intelijen buatan penting kanggo bisnis saiki. Ana akeh alat open-source lan basa pamrograman sing bisa digunakake kanggo ngetrapake algoritma AI ing model bisnis sampeyan dhewe.

Kepiye cara ngetrapake AI ing Bisnis? Keuntungan nggabungake pembelajaran mesin lan AI menyang sektor finansial yaiku mbantu ngotomatisasi, ngatur, streamline, lan nganalisa kumpulan data kritis. Iki ngidini bisnis nggunakake wektu kanthi luwih apik kanthi mangertos pola prilaku konsumen kanthi luwih apik lan nambah nilai. 

Pengaruh AI ing bisnis lan cara kerjane saiki

Intelijen buatan wis dadi komponen utama strategi bisnis ing saindenging jagad. Perusahaan sing sukses mesthi golek cara kanggo nambah efisiensi, nambah pengalaman pelanggan, lan nyuda biaya nindakake bisnis. Kaloro tantangan paling gedhe sing diadhepi nalika ngembangake bisnis lan ningkatake proses kasebut kalebu data lan golek cara kanggo nggunakake data gedhe. 

Aplikasi intelijen buatan mbesuk uga ditliti, sawetara ahli percaya manawa bakal digunakake ing endi wae sajrone sawetara taun sabanjure, lan liyane percaya bakal diwatesi amarga ana faktor tartamtu kayata masalah keamanan lan pitakon moral babagan mesin otonom sing njupuk keputusan utama. babagan uripe wong tanpa campur tangan manungsa. 

Masa Depan Intelijen Ponggawa ing Papan

Intelijen buatan (AI) ngowahi bisnis saka meh kabeh industri. AI duwe peran akeh ing papan kerja: 

  • Industri otomotif nggunakake AI kanggo prédhiksi kapan komponen mbutuhake pangopènan sadurunge gagal lan ngontrol kendharaan nyopir mandhiri;
  • Perusahaan perawatan kesehatan nggunakake AI kanggo nggoleki pola ing data pasien sing bisa nuduhake tandha penyakit kayata serangan jantung lan stroke; lan 
  • Pengecer nggunakake AI kanggo ngoptimalake proses bisnis, nambah penghasilan kanthi nargetake upaya pemasaran, ramalan permintaan adhedhasar tren penjualan sing kepungkur, lan ngenali penipuan / ora jujur.   

Napa bisnis kudu mikir nggunakake Intelijen Ponggawa nalika njupuk keputusan?

Nalika bisnis gedhe dadi fokus utama AI, uga akeh mupangat nggunakake ing bisnis cilik lan medium. Iki kalebu: 

  • Pengalaman pelanggan sing luwih apik;
  • Otomatisasi proses bisnis; lan 
  • Mudhunake biaya operasional, kabeh mau bakal nggawe bisnis entuk kauntungan kompetitif tinimbang kanca-kancane.

Bisnis apa sing kudu dingerteni babagan nggunakake intelijen buatan - Penting kanggo njupuk keputusan 

AI bisa digunakake ing bisnis kanggo njupuk keputusan lan njupuk tindakan sing ora dipikirake manungsa, nanging ora bisa mikir dhewe. Sampeyan kudu mesthi digunakake minangka alat utawa abdi sing njupuk keputusan, ora minangka pengganti. Nalika sawetara tugas ing industri tartamtu wis otomatis nganggo AI, uga ana akeh panggunaan liyane kanggo teknologi iki. Panulis ujar manawa panggunaan pembelajaran mesin kudu ditliti kanthi luwih cetha dening para eksekutif sing pengin perusahaan entuk keuntungan saka AI. Sinau mesin wis sukses banget kanggo mbantu perusahaan ngambang data konsumen kanggo ngerti babagan produk sing digawe utawa cara nambah model bisnis. Contone, Microsoft nggunakake intelijen buatan kanggo nyegah bunuh diri ing antarane para pangguna. Dheweke bisa mbukak pirang-pirang cara komunikasi lan njupuk tandha peringatan gawe piala utawa bunuh diri.

Bisnis wis nggunakake AI ing analisis prediksi lan rilis produk, uga riset pasar. Bisa uga ing taun 2020 bakal ana komputer kanthi kecerdasan emosional; sing bisa ngenali emosi ing teks, gambar, video, lan konten audio. Iki bisa nyebabake email sampeyan diwaca kaya buku lan maca bisa nyebabake nada tanggepan saka perusahaan sing sampeyan tulis. 

Tags:
Previous Post Posting Sabanjure
Previous Post Posting Sabanjure

asih

0 Komentar

Sampeyan May Uga Like

Tampilan Whatsapp kita

Exit versi seluler