Diskusi - 

0

Diskusi - 

0

Kepiye intelijen buatan ngganti game ing bisnis saiki?

tembung Kacerdhasan gawéyan diciptakaké ing taun 1950-an, nanging sawetara saka konsep dhasar wis watara kanggo puluh. Kecerdasan Buatan minangka lapangan sing nggunakake komputer kanggo ngrampungake tugas sing biasane ana gandhengane karo kemampuan kognitif manungsa kayata visi lan pangenalan swara — digunakake ing otomatisasi, teknik aeroangkasa, industri transportasi, lsp. Pangembangan anyar ing Google Deep Mind ing AlphaGo wis nggawe revolusi gedhe kanggo riset babagan AI uga nggawe sejarah dhewe kanthi ngalahake salah sawijining pemain Go top ing donya Lee Sedol 4- 1. 

Kayane apik banget yen bener nanging nalika njupuk keputusan bisnis teknologi iki menehi asil sing luar biasa. Bisnis saiki bisa nganalisa data sing akeh banget sing mbutuhake wektu pirang-pirang taun kanggo proses sadurunge lan njupuk keputusan adhedhasar analisis prediksi sing diprodhuksi dening algoritma AI. Artikel iki bakal menehi pengaruh babagan AI babagan aspek bisnis

Menehi keputusan

Miturut Gartner, 68% pembuat keputusan bisnis negesake yen paling ora bakal duwe inisiatif CXO adhedhasar AI ing taun 2018 lan 75% ujar manawa implementasi teknologi AI duweni pengaruh sing positif marang organisasine. Bisnis wis digunakake learning machine minangka bagean saka operasi saben dinane lan pengin nggunakake teknologi iki luwih akeh sajrone sawetara taun kepungkur. New York Times bubar nyritakake babagan carane Unilever nggunakake algoritma sing digawe dening Accenture kanggo nambah tarif konversi ing situs web kanthi 20%. 

Kepala petugas seni Nuance Kevin O 'Brien percaya ora ana prekara manawa AI bakal ngowahi pemasaran: "Ora ana maneh misterius ing endi komputer sing ngobrol karo sampeyan utawa nyoba adol," ujare. "Saiki babagan carane miwiti ngoptimalake pengalaman pelanggan lan nyedhiyakake interaksi sing dipersonalisasi."

Unilever nggunakake algoritma sing digawe dening Accenture supaya bisa nambah tarif konversi ing situs web kanthi 20%. 

AI digunakake luwih akeh sajrone sawetara taun sabanjure, amarga bisnis katon nggunakake teknologi malah luwih wiyar. Contone, Unilever wis nggunakake AI sawetara taun kepungkur lan ujar manawa unit bisnis sing nggawe produk perawatan pribadi Dove nggawe kemajuan sing apik kanthi wawasan otomatis saka data gedhe ing taun kepungkur nalika ngirangan biaya. 

Saiki, Intelijen Ponggawa (AI) digunakake luwih asring ing proses nggawe keputusan bisnis tinimbang sing dipikirake. Bisnis saiki bisa nganalisa data sing akeh banget sing mbutuhake wektu pirang-pirang taun kanggo proses sadurunge lan njupuk keputusan adhedhasar analisis prediksi sing diprodhuksi dening algoritma AI. Iki antara liya, ngidini bisnis bisa njupuk keuntungan saka Big Data 

Kepiye Kepinteran Ponggawa nggawe keputusan bisnis ing bisnis saiki?

Algoritma AI dadi dhasar kemampuan bisnis kanggo nggunakake data amba lan ngekstrak nilai saka iku. Saiki wis akeh kemajuan ing bidang AI, kanthi teknik sinau jero sing bisa ngasilake asil canggih ing pirang-pirang aplikasi kalebu pangenalan gambar lan pidato, pangolahan basa alam, pembelajaran penguatan, lan liya-liyane. 

Nalika bisnis maju transformasi digital lan nganggo teknologi kayata maya lan intelijen buatan, dheweke bakal ngalami pangowahan serius sing bakal menehi keuntungan finansial positif kanthi entuk efisiensi ing proses. Supaya bisnis sing kompetitif kudu nggawe kesempatan anyar; iki bisa ditindakake kanthi njupuk keputusan adhedhasar data. Mriksa RemoteDBA.com.

Artikel iki nuduhake kepiye intelijen buatan penting kanggo bisnis saiki. Ana akeh alat open-source lan basa pamrograman sing bisa digunakake kanggo ngetrapake algoritma AI ing model bisnis sampeyan dhewe.

Kepiye cara ngetrapake AI ing Bisnis? Keuntungan nggabungake pembelajaran mesin lan AI menyang sektor finansial yaiku mbantu ngotomatisasi, ngatur, streamline, lan nganalisa kumpulan data kritis. Iki ngidini bisnis nggunakake wektu kanthi luwih apik kanthi mangertos pola prilaku konsumen kanthi luwih apik lan nambah nilai. 

Pengaruh AI ing bisnis lan cara kerjane saiki

Intelijen buatan wis dadi komponen utama strategi bisnis ing saindenging jagad. Perusahaan sing sukses mesthi golek cara kanggo nambah efisiensi, nambah pengalaman pelanggan, lan nyuda biaya nindakake bisnis. Kaloro tantangan paling gedhe sing diadhepi nalika ngembangake bisnis lan ningkatake proses kasebut kalebu data lan golek cara kanggo nggunakake data gedhe. 

Mangsa ngarep aplikasi intelijen buatan uga ditliti, sawetara ahli percaya manawa bakal digunakake ing endi wae sajrone sawetara taun sabanjure, dene liyane percaya bakal diwatesi amarga ana faktor tartamtu kayata masalah keamanan lan pitakon moral ing sekitar mesin otonom sing njupuk keputusan penting babagan urip masarakat tanpa intervensi manungsa. . 

Masa Depan Intelijen Ponggawa ing Papan

Intelijen buatan (AI) ngowahi bisnis saka meh kabeh industri. AI duwe peran akeh ing papan kerja: 

  • Industri otomotif nggunakake AI kanggo prédhiksi kapan komponen mbutuhake pangopènan sadurunge gagal lan ngontrol kendharaan nyopir mandhiri;
  • Perusahaan perawatan kesehatan nggunakake AI kanggo nggoleki pola ing data pasien sing bisa nuduhake tandha penyakit kayata serangan jantung lan stroke; lan 
  • Pengecer nggunakake AI kanggo ngoptimalake proses bisnis, nambah penghasilan kanthi nargetake upaya pemasaran, ramalan permintaan adhedhasar tren penjualan sing kepungkur, lan ngenali penipuan / ora jujur.   

Napa bisnis kudu mikir nggunakake Intelijen Ponggawa nalika njupuk keputusan?

Nalika bisnis gedhe dadi fokus utama AI, uga akeh mupangat nggunakake ing bisnis cilik lan medium. Iki kalebu: 

  • Pengalaman pelanggan sing luwih apik;
  • Otomatisasi proses bisnis; lan 
  • Mudhunake biaya operasional, kabeh mau bakal nggawe bisnis entuk kauntungan kompetitif tinimbang kanca-kancane.

Bisnis apa sing kudu dingerteni babagan nggunakake intelijen buatan - Penting kanggo njupuk keputusan 

AI bisa digunakake ing bisnis kanggo njupuk keputusan lan njupuk tindakan sing ora dipikirake manungsa, nanging ora bisa mikir dhewe. Sampeyan kudu mesthi digunakake minangka alat utawa abdi sing njupuk keputusan, ora minangka pengganti. Nalika sawetara tugas ing industri tartamtu wis otomatis nganggo AI, uga ana akeh panggunaan liyane kanggo teknologi iki. Panulis ujar manawa panggunaan pembelajaran mesin kudu ditliti kanthi luwih cetha dening para eksekutif sing pengin perusahaan entuk keuntungan saka AI. Sinau mesin wis sukses banget kanggo mbantu perusahaan ngambang data konsumen kanggo ngerti babagan produk sing digawe utawa cara nambah model bisnis. Contone, Microsoft nggunakake intelijen buatan kanggo nyegah bunuh diri ing antarane para pangguna. Dheweke bisa mbukak pirang-pirang cara komunikasi lan njupuk tandha peringatan gawe piala utawa bunuh diri.

Bisnis wis nggunakake AI ing analisis prediktif lan rilis produk, uga Riset pasar. Bisa uga ing taun 2020 bakal ana komputer kanthi kecerdasan emosional; siji sing bisa ngenali emosi ing teks, gambar, video, lan isi audio. Iki bisa nyebabake email sampeyan diwaca kaya buku lan maca bisa mengaruhi nada tanggapan sing ditampa saka perusahaan sing sampeyan tulis. 

Tags:

Post tamu

0 Komentar

Langganan Newsletter Kita

Langganan Newsletter Kita

Melu mailing list kanggo nampa warta lan update paling anyar saka tim.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This
%d bloggers kaya iki: