Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

ARKIF KATEGORI
pembangunan
Julia lawan Python

Julia lawan Python

Penemuan basa pamrograman minangka langkah pionir, sing ngenalake lapangan kasebut menyang tahap anyar. Kaya basa biasa, tembung kunci diwatesi ing basa pamrograman, lan pangembang bisa nggawe macem-macem gaya program kanthi nggabungake tembung kunci kasebut. Bit program beda-beda nerjemahake kode sing sampeyan tulis dadi basa komputer sing dingerteni sistem kasebut

Langganan Newsletter Kita

Langganan Newsletter Kita

Melu mailing list kanggo nampa warta lan update paling anyar saka tim.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

%d bloggers kaya iki: