Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

ARKIF KATEGORI
newgenapps
Julia lawan Python

Julia lawan Python

Penemuan basa pamrograman minangka langkah pionir, sing ngenalake lapangan kasebut menyang tahap anyar. Kaya basa biasa, tembung kunci diwatesi ing basa pamrograman, lan pangembang bisa nggawe macem-macem gaya program kanthi nggabungake tembung kunci kasebut. Bit program beda-beda nerjemahake kode sing sampeyan tulis dadi basa komputer sing dingerteni sistem kasebut

Algoritma Intelijen Ponggawa

Algoritma Intelijen Ponggawa

Kecerdasan buatan bisa dingerteni minangka basa Mesin sing tumindak kaya Manungsa. Pembelajaran sing Diawasi, Pembelajaran Tanpa Pengawasan, Pembelajaran Penguatan, lan Pembelajaran ensembel minangka sawetara jinis pembelajaran Mesin. Algoritma Kecerdasan Ponggawa sing beda-beda digunakake kanggo nggawe basa mesin luwih efektif lan cepet. Output lan input kaloro digunakake ing algoritma intelijen buatan kanggo ngasilake asil. Algoritma Klasifikasi, kalkulus Regresi lan minangka jinis kalkulus Kecerdasan Buatan. Salajengipun, jinis-jinis kasebut uga nduweni klasifikasi sing bakal dingerteni ing artikel iki. Ngramal rega pasar saham, prédhiksi cuaca minangka conto conto Aplikasi sing digunakake algoritma Artificial Intelligence.

10 Solusi Hosting Cloud Paling Kasedhiya ing taun 2020

10 Solusi Hosting Cloud Paling Kasedhiya ing taun 2020

Kanggo bisnis sing pengin pindhah menyang solusi hosting cloud liyane, utawa pindhah menyang cloud saka hosting lawas, ana akeh faktor sing kudu sampeyan pikirake, kajaba apa sing bisa ditanggung. Kanggo mesthekake situs sampeyan bisa digunakake kanthi apik, cloud hosting minangka wangsulan sampeyan, mula ing kene panyedhiya paling apik sing kasedhiya.

Langganan Newsletter Kita

Langganan Newsletter Kita

Melu mailing list kanggo nampa warta lan update paling anyar saka tim.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

%d bloggers kaya iki: