2 min read

Munkavállalói történetek - NewGenApps - Technológiai vállalat integritással

Munkavállalói történetek

Shailendra Pratap Singh

A NewGenApps használata azt jelenti, hogy megkapja a csodálatos tanulási lehetőséget és a legújabb technológiáknak való kitettséget.

Mindez a legjobb informatikai infrastruktúrával dicsérte, megduplázza az örömöt? és úgy érzed, mintha az egész digitális világ a tiéd lenne, és semmi sem állíthatná meg képzeleted és kreativitásod.

Ha szeretné megtapasztalni a rugalmas környezet fogalmát és szórakoztatóan dolgozni, akkor az NGA a legjobb példa egész Észak-Indiában.

Ha hajlandó együttműködni egy olyan vállalattal, amely erős vezetéssel rendelkezik, mélyen gyökerezik az értékek, az első a technológiai megközelítésben, kiváló mozgékonyság ebben a mindig változó dinamikus digitális világban (nem hagyhatjuk figyelmen kívül a technológiával kapcsolatos függőségeket, amelyeket az elmúlt hónapokban észleltünk) a lezárásig), valamint rugalmas, kreatív környezet, szabadsággal és végtelen támogatással, hogy megtanulja és megvalósítsa, amit csak kísérletezni szeretne, akkor minden kétséget kizáróan az ÚJ GENERÁCIÓS ÉRTÉKELÉSEK a legjobb hely a csatlakozáshoz.

Anurag, köszönöm szépen, hogy megadta nekünk ezt a lehetőséget, ami a mai emberré tett minket. Büszkén mondhatom, hogy az NGA az a vállalat, amely kivételes lendületet adott karrieremnek, amelyre mindig is törekedtem. Köszönöm Anurag és Lata a végtelen támogatást és az NGA-t?

Abhishek singh

Körülbelül 6 évig dolgozom a NewGenApps-szal a gyakornokoktól a műszaki építészig. Nagyon jó élmény volt számomra a kezdetektől fogva, amikor mindenki segített a munkámban, egészen a napok végéig, amikor én voltam az, aki részt vett a főiskolák vezetésében. Lata mindig ott volt bármilyen technikai útmutatásért, az Anurag pedig a motivációért és a vezetői készségekért.

Samiksha Yadav

A társaság nagyszerű.

Én személy szerint sokat tanultam speciálisan technológiai szempontból. Jó mentorhajót és tapasztalatot szerzel ott.

A legjobbakat! ??

Shivani Dubey

Elképesztő élményem volt egyelőre, amikor a NewGenApps-ban dolgoztam. Nem csak ez segítette ismereteim és készségeim bővítését, hanem arra is formált, hogy a sokszínűségben dolgozzak. Lehetőségem volt felelősséget vállalni, együttműködni a csapatokkal és mentor lenni. A vezetés és a menedzsment mellett lehetőséget kaptam arra, hogy különböző technológiákon és különböző területeken dolgozzak. A NewGenApps-nak nagy szerepe volt abban, hogy engem egy szebb jövőre formáljak.

Swati Srivastava

Pályafutásomat a Newgenapps-nál kezdtem 2009-ben, és mindig is élveztem és értékeltem a vállalat prioritásait, meglátásait és kultúráját. A tisztelet, a törődés és a kiválóság azok a tulajdonságok, amelyek a tetejéről áradnak, és a társaság többi részén átáramlanak.
Szenvedélyesen végzem a munkámat. Amit itt, a Newgenapps-ban csinálok, a teljesítmény és a cél érzését kelti bennem. Mindig megpróbálok pozitív "tehet" hozzáállást hozni a munkámba.

Tarun Gupta

2+ éve dolgozom a céggel. A NewGenApps kiváló kultúrával és munkakörnyezettel rendelkezik, ahol munka közben tanulhat. A vállalat infrastruktúrája lenyűgöző, az iMac-en, a MacBook-on dolgozik, és ha fáradt vagy, ott vannak a PlayStation és a babzsákok. Nagy öröm együtt dolgozni Lucknow egyik legjobb informatikai társaságával.

 

Warren Jonathan

A NewGenApps egy nagyszerű vállalat, akinek együtt kell működnie egy dinamikus vezetői csapattal, amely tudást, szakértelmet és jövőképet nyújt. Xoogerként garantálhatom az NGA kemény interjúfolyamatát és a napi munkadokumentumokat. Ennek ellenére az NGA csapata tudja, hogyan kell szórakozni a munkahelyen is.

Néhány projektünk

Ez néhány olyan projekt, amelyen dolgoztunk a vállalkozókkal

Dalszerző Pad

A Grammy-díjasok által használt zenei alkalmazás

Saját Podcast-vélemények

Egyszerű módja annak, hogy nyomon kövesse a podcast-besorolásokat az iTunes áruházakban

GeoConnect

Mobil- és webalkalmazások a közeli felhasználókkal és csoportokkal való kapcsolatfelvételhez (földrajzi hely alapján)

Rendkívül elégedett voltam a New Gen Apps-szel végzett projektemmel. A csapat kiemelkedő. Rendkívül érzékeny és kíváncsi. Fontos kérdéseket tesznek fel és kiváló javaslatokat tesznek a témától függetlenül. Mindig tudtam, hogy jó kezekben vagyok, és pontosan megkapom, amit kértem, vagy jobbat. A kommunikáció messze a New Gen Apps legnagyobb előnye. Mindig azonnal világos és fogalmazott választ tudtam kapni. Soha nem kellett várnom vagy pesztrálnom a választ - mindig azonnal jött. A csapat hihetetlen munkamorál és nagyon törődik ügyfeleivel. Azt akarják, ami a legjobb az Ön számára. Teljesen azt tervezem, hogy több munkát fogok végezni a New Gen Apps alkalmazással, és javaslom, hogy bárki, aki egy alkalmazást épít, tegye ugyanezt.A csapat mindig hajlandó meghaladni a kérdést. Félelmetes csapat, amely minőségi munkát produkál. Mindig először az NGA-hoz fogok fordulni bármilyen projekt kapcsán.

MIKE DOONAN

Beszéd Milóval

Foglaljon konzultációt még ma

Vezesse be következő üzleti vállalkozását online tapasztalt web- és mobilalkalmazások-fejlesztő csapatunkkal.

Kompanio pri Big Data Analytics - Kio estas Big Data - NewGenApps-Teknologia Kompanio kun Integreco

Servoj pri Granda Datuma Disvolviĝo Kio estas Grandaj Datumoj? Kiel la nomo sugestas, Granda Datumo rilatas al granda...

Read More

Anàlisi predictiu | Predicció d’informes i patrons - NewGenApps: empresa de tecnologia amb integritat

Solucions d’anàlisi predictiva Tecnologia d’anàlisi predictiva Aprofiteu l’anàlisi predictiu per SIMPLIFICAR el vostre camí cap a...

Read More