2 min read

Dobavljači usluga i stručnjaci za računalstvo u oblaku - NewGenApps - tehnološka tvrtka s integritetom

Rješenja u oblaku

Rješenja za računalstvo u oblaku

Računarstvo u oblaku je pristup računalnim uslugama putem Interneta. Te se usluge kreću od infrastrukture najviše razine do kompletnih rješenja SaaS (Softver kao usluga). Davatelji usluga u oblaku pomažu tvrtkama da se usredotoče na svoje osnovne aktivnosti rješavajući sve infrastrukturne zahtjeve. Danas većina pojedinaca ima pristup nekom obliku rješenja u oblaku, poput e-maila, igara, filmova, glazbe, slika, dokumenata. Raspon usluga dostupnih u oblaku je širok. Rješenja u oblaku brzo postaju preferirani odabir tvrtki koje se bave mnoštvom računalnih zahtjeva. Ova svestrana usluga razvila je računalstvo u oblaku u idealno rješenje za poduzeća i pojedince.

Računarstvo u oblaku vrlo je skalabilno, prilagodljivo i upravljivo. Štedi tvrtke od ulaganja u vlastitu infrastrukturu i preusmjeravanja tih sredstava za optimizaciju i rast njihovog poslovanja. Računarstvo u oblaku pomaže poduzećima i MNK-ima smanjiti troškove nastale upravljanjem i nadogradnjom njihove postojeće infrastrukture za budući rast i razvoj. Glavni dobavljači usluga u oblaku pružaju računalstvo i autoskaliranje na zahtjev. To omogućuje klijentima da po potrebi povećaju ili smanje svoj računalni zahtjev. Ovaj model cijene uz naplatu pruža neizmjernu fleksibilnost i pomaže u zadovoljavanju kratkoročnih skokova u tvrtkama.

Cloud rješenja koja pružamo:

Usluge migracije u oblak:

Migracija se odnosi na premještanje postojećih podataka, aplikacija i poslužitelja u oblak. Bilo da se radi o migraciji iz oblaka u oblak ili o migraciji s udaljenih poslužitelja u oblak, možemo rukovati podacima bilo koje količine i varijance. Naši arhitekti u oblaku osiguravaju privatnost podataka, interoperabilnost, prenosivost, integritet, kontinuitet poslovanja i sigurnost tijekom postupka migracije. Pazimo da se vašim podacima upravlja i prenosi, umanjujući sva zakačenja, štucanja ili zapreke.

Usluge hostinga u oblaku:

Bez obzira želite li ugostiti na javnom, privatnom ili na svestranijem hibridnom oblaku, imamo rješenje za vas. Uz automatsko skaliranje u oblaku, ne morate se brinuti hoće li vam ponestati računalnih kapaciteta. Uspješno smo pružili rješenja za hosting za mobilne i web aplikacije, web stranice, SaaS aplikacije i još mnogo toga. Uz dugu povijest uspješnih implementacija, osiguravamo besprijekorno iskustvo hostinga za vaše poslovanje.

IaaS:

Infrastruktura kao usluga (IaaS) samoposlužni je model za praćenje, procjenu i upravljanje infrastrukturama, kao što su umrežavanje, pohrana, sigurnost (vatrozidi) i računarstvo. Korisnici IaaS-a odgovorni su za upravljanje aktivnim vremenom izvođenja, podacima, međuopreme, aplikacijama i operativnim sustavima na svom kraju. Stoga je IaaS općenito pogodan za tvrtke s dobrim IT resursima i talentom. IaaS pruža maksimalnu kontrolu nad računalnom infrastrukturom. Primjeri uključuju IBM Cloudburst, Eucalyptus Community Cloud i Amazon EC2.

PaaS:

Platforma kao usluga je unaprijed izgrađeno razvojno okruženje koje omogućuje neometano testiranje, razvoj i postavljanje aplikacija. PaaS je pogodan za razvoj aplikacija koje se kasnije mogu distribuirati na SaaS modelu ili koristiti za interne potrebe. PaaS omogućuje tvrtkama da se usredotoče na osnovni razvoj prepuštanjem vanjskih usluga poput upravljanja poslužiteljem, umrežavanja, pohrane, OS-a i virtualizacije. Aplikacije koje koriste PaaS nasljeđuju atribute oblaka kao što su SaaS omogućavanje, velika dostupnost, skalabilnost i multi-stanarstvo koji olakšavaju njegovu distribuciju, implementaciju i tržišnost. PaaS pomaže tvrtkama da automatiziraju poslovnu politiku, migriraju aplikacije na hibridni model i smanje količinu kodiranja. Primjeri PaaS-a uključuju VMforce, SalesForce, Google AppEngine i Joyent Accelerator.

Obratite nam se za usluge računalstva u oblaku

Zašto odabrati NewGenApps kao pružatelja usluga u oblaku?

Odabir odgovarajućeg dobavljača rješenja u oblaku ključna je odluka koju tvrtke trebaju donijeti dok se odlučuju za prelazak u oblak. Niz pogodnosti koje nudi Cloud Computing dolazi s gotovo jednakim nizom tehničkih detalja kojima se najbolje bave stručnjaci. Odabirom NewGenApps za partnera u oblaku, uživate u sljedećim pogodnostima:
  • Ovlašteni partner s Amazon AWS i Microsoft Azure. Oba ova tehnološka diva nude visoko kompetentna, skalabilna i pristupačna rješenja u oblaku.
  • Tim certificiranih arhitekata u oblaku koji upravljaju migracijom, upravljanjem i skaliranjem vaših podataka u oblaku na siguran i siguran način.
  • Produktivna dugoročna veza zajedno s jamstvom da sigurnost i sigurnost vaših podataka ostaju glavni prioritet.
  • Tim arhitekata u oblaku koji su radili na nekim od najnaprednijih i najinovativnijih tehnologija, uključujući HDFS, Elastic research, MongoDB itd.

e-knjiga

Studija slučaja

Bijela knjiga

Kompanio pri Big Data Analytics - Kio estas Big Data - NewGenApps-Teknologia Kompanio kun Integreco

Servoj pri Granda Datuma Disvolviĝo Kio estas Grandaj Datumoj? Kiel la nomo sugestas, Granda Datumo rilatas al granda...

Read More

Anàlisi predictiu | Predicció d’informes i patrons - NewGenApps: empresa de tecnologia amb integritat

Solucions d’anàlisi predictiva Tecnologia d’anàlisi predictiva Aprofiteu l’anàlisi predictiu per SIMPLIFICAR el vostre camí cap a...

Read More