4 min read

Serveis d’inici: solucions mòbils i al núvol - NewGenApps: empresa tecnològica amb integritat

Solucions informàtiques per a startups

Alimenta el teu creixement inicial amb la nostra tecnologia al teu costat

No ens preocupem de fer clients. Més aviat, ens fixem en guanyar socis. Hem treballat amb moltes empreses emergents en la creació d’MVP, algunes de les quals van aconseguir enormes finançaments de risc. Entenem les necessitats i els reptes d’una startup i treballem estretament com a socis per definir la seva estratègia global de producte. Oferim una gestió contínua de productes: el nostre equip pot proporcionar resultats d’inici de l’aplicació de forma ràpida i eficient

Molt flexible per al vostre equip d’alt creixement.

Tant si sou un equip de dos membres que acaba de començar amb la vostra idea com si és una empresa finançada que busca un equip tècnic que s’encarregui de les vostres necessitats de desenvolupament, entenem tot el que es necessita per fer arribar la vostra idea al mercat. Ajudem a treure els vostres productes ràpidament amb MVP que podeu mostrar als inversors i als vostres usuaris finals, obtenint els seus comentaris i reaccions. Utilitzem una metodologia de desenvolupament àgil per a un lliurament ràpid sense comprometre la qualitat. Ajudem les startups mitjançant la creació de solucions que siguin alhora escalables i robustes.capacitats.

Desenvolupament d'aplicacions web per a startups

Ens encanta la web. Amb l’evolució contínua de les tecnologies web, Internet mai no és el mateix. Per què ho hauríeu de fer? Els nostres apassionats programadors tenen una àmplia experiència en Python, Ruby, Node.js, PHP i molt més. Amb un equip tan dedicat, estem preparats per portar el vostre projecte en plena fase.

Desenvolupament d'aplicacions mòbils per a startups

Des de juny de 2008, desenvolupem aplicacions per a telèfons intel·ligents i hem treballat en diversos títols que han estat visibles a l’App Store i als mitjans de comunicació. El nostre equip està format per alguns dels desenvolupadors d’aplicacions mòbils amb més experiència del món que us poden guiar. mitjançant les millors pràctiques per a qualsevol de les principals plataformes mòbils.

Serveis al núvol per a startups

Amb dispositius en diferents plataformes, una solució al núvol comuna ajuda a la interoperabilitat. Hem desenvolupat aquestes solucions al núvol per sincronitzar les dades dels clients finals a una àrea d’emmagatzematge al núvol comuna i viceversa. Amb el nostre equip de desenvolupadors certificats de GCP, Azure i AWS amb experiència en l’administració de SysOps i DevOps, sempre estan disposats a oferir-vos el millor servei a la vostra classe.

Aplicacions d'escriptori per a empreses inicials

Tot i que ens desplacem a un món de Mobile First, l’escriptori no ha perdut completament el seu control. Molts usuaris encara prefereixen les aplicacions d'escriptori per a operacions com la manipulació de vídeo i les trucades VoIP. Us ajudem a desenvolupar aplicacions per a l’escriptori.

Un soci més adequat per a startups

Plantilla de treball capaç

Deixeu les vostres preocupacions al nostre equip de desenvolupadors altament qualificats i dedicats, sempre disposats a assumir nous reptes. Ens encanta el que fem i traiem el millor de la vostra idea. Amb una experiència global de 9 anys a la indústria, hem construït una base sòlida per a qualsevol tipus de projecte de TI.

Comunicació clara

Creiem en establir bones relacions i sempre serà la nostra primera prioritat. Establim bases sòlides per a la comunicació, donant lloc a un servei ràpid. El nostre equip sempre està a la vostra disposició per resoldre qualsevol problema que tingueu.

Agilitat

Voleu canviar el vostre projecte? Heu trobat una nova oportunitat? O tens una idea nova? Vine cap a nosaltres. Donem la benvinguda al canvi i entenem les incerteses de l’arrencada. Digueu on vulgueu que necessiteu algunes modificacions. El nostre equip sensible sempre oferirà a la vostra empresa la millor flexibilitat.

Desenvolupament ràpid

Fem les coses amb perfecció i ho fem molt ràpid. Per garantir que la vostra arrencada obtingui un creixement inexplorat, sempre assolirem el vostre objectiu en un termini de temps. El vostre creixement és la nostra prioritat i res quedaria intacte per alimentar el creixement de la vostra empresa.

Reducció de la taxa de gravació

Amb un mecanisme de preus i pagaments flexibles a mesura que utilitzeu, oferim serveis al cost més assequible segons els estàndards de la indústria. Sempre podeu gaudir de la flexibilitat d’un equip dedicat segons els requisits del vostre projecte.

Algunes startups amb les quals hem treballat

Pad del compositor

Una aplicació de música utilitzada pels guanyadors dels premis Grammy

TownSquard

Plataforma segura perquè les empreses puguin connectar amb el seu barri

Protriever

Una manera senzilla de trobar artesans, serveis i empreses locals a la vostra comunitat

Sense caixa

Cerca de comerç electrònic basada en IA i descobriment de productes

UpTick

Un emocionant joc borsari

Zig360

Planifiqueu estratègicament les vostres aliances per assolir els vostres objectius

Respostes a les vostres preguntes

Ja heu treballat amb startups abans?

Sí! De fet, emprenedors / startups per primera vegada representen gairebé el 80% de la nostra base de clients. Els hem ajudat a portar els seus productes d'una idea a un producte preparat per al mercat.

No sé com començar. Què pots fer per mi?

Ja tenim l'esquena. Només cal que ens feu saber el que esteu buscant. T'ajudarem amb la validació de la idea, la pluja d'idees, la finalització de la funcionalitat, el desenvolupament i la teva estratègia d'entrada al mercat.

Amb què podeu ajudar?

Podem ajudar-vos amb totes les vostres solucions de TI: des de llocs web, aplicacions mòbils, solucions al núvol fins a implementacions d’IA / ML / Big Data i màrqueting digital.

Puc canviar les coses pel mig?

Absolutament! Seguim la metodologia àgil per desenvolupar tots els productes per als nostres clients. Això els proporciona la velocitat necessària per portar el producte al mercat més ràpidament i la flexibilitat per canviar les coses a mig camí en funció dels comentaris inicials dels clients o dels inversors.

Inversions? Ja heu treballat amb productes finançats?

Sí! Hem ajudat molts dels nostres clients amb la seva prova de conceptes a assegurar finançament i també a construir els seus productes refinats per a cicles de finançament posteriors.

Treballem junts!

No esteu segur de com començar amb la vostra idea de projecte? O necessiteu ajuda per al vostre proper projecte? Som aquí per ajudar-vos

Kompanio pri Big Data Analytics - Kio estas Big Data - NewGenApps-Teknologia Kompanio kun Integreco

Servoj pri Granda Datuma Disvolviĝo Kio estas Grandaj Datumoj? Kiel la nomo sugestas, Granda Datumo rilatas al granda...

Read More

Anàlisi predictiu | Predicció d’informes i patrons - NewGenApps: empresa de tecnologia amb integritat

Solucions d’anàlisi predictiva Tecnologia d’anàlisi predictiva Aprofiteu l’anàlisi predictiu per SIMPLIFICAR el vostre camí cap a...

Read More